Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kucağında bebek görmek

Rüyada kadın kucağında bebek görmek

Rüyada kadın kucağında bebek görmek sermayesinin boşa gideceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kucağında bebek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Rüyada kucağında bebek olan kadın görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın kucağında bebek görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının kucağında bebek görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Rüyada kadının kucağında bebek görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, desteksiz kalacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadını kucağına almak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadını kucağına almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına işarettir.

Rüyada erkek bebeği kucağına almak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeği kucağına almak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, zarar edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments