Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek

Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek

Rüyada kadının sakalı olduğunu görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının sakalı olduğunu gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada top sakallı kadın görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, her şeyin yenileceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına inanılır.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek üzüntülü günler yaşanacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın sakalı görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, onların başarıları ile gururlanacağına tabir olunur.

Rüyada kadının sakal traş olduğunu görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, işlerin hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işarettir.

Rüyada kadının yüzünde sakal görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments