Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın yönetici görmek

Rüyada kadın yönetici görmek

Rüyada kadın yönetici görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, insanları kıracağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kadın yönetici gördüyseniz:

  • Kafanızda soru işareti olan veya emin olmadığınız konularda ilerlemek veya anlaşmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kadın yönetici görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, ün salacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada yöneticiyle konuşmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına alamet eder.

Rüyada yönleri görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada üst yönetici görmek aile hayatında sevinileceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ters yönde gitmek helal kazanç elde edeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yönünü bulamamak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yöneticiden hediye almak gururlandıracak işler yapacağına, zengin olunacağına, önemli yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments