Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yönleri görmek

Rüyada yönleri görmek

Rüyada yönleri görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, umutların biteceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kararlarına saygı duyulacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalettir.

Rüyada yönleri gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Rüyada ters yöne yürümek sağlık sorunlarının biteceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına işarettir.

Rüyada namazı ters yönde kılmak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış yöne doğru namaz kılmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Rüyada bayan yönetici görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ters yönde namaz kılmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada ters yönde gitmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters yönde araba sürmek aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments