Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarının ağladığını görmek

Rüyada arkadaşlarının ağladığını görmek

Rüyada arkadaşlarının ağladığını görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşlarının ağladığını gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Rüyada arkadaşını görüp ağlamak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşın ağladığını görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ölümüne ağlamak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşa sarılmak ağlamak ortak edineceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, başının ağrıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaş için ağlamak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, işlerin rayından çıkacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşın ağladığını görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının öldüğünü duymak ve ağlamak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine, sözünde duracağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının çok ağladığını görmek makbul olan mallara kavuşacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments