Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kanaması görmek

Rüyada kadın kanaması görmek

Rüyada kadın kanaması görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, daha pozitif biri olacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın kanaması gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde yeniliklere açıksınız.

Rüyada kadın kanaması görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işarettir.

Rüyada kadının kanaması olduğunu görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının kanaması olduğunu görmek zorlukların giderileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada su içip kanamamak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamile olduğunu ve kanaması olduğunu görmek işlerin günden güne daha da artacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kanaması geldiğini görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elin kanamasını görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments