Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının imam olduğunu görmek

Rüyada kadının imam olduğunu görmek

Rüyada kadının imam olduğunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kadının imam olduğunu gördüyseniz:

  • Karşıaşabileceğniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada kadınlara imam olmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada kadının imam olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadın imam görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, afiyette olacağına yorulur.

Rüyada kadın imamın arkasında namaz kılmak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabenin imamını görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada camii imamı görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada imamın arkasında namaz kılmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek kötü günleri geride bırakacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments