Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın doğumcuya gitmek

Rüyada kadın doğumcuya gitmek

Rüyada kadın doğumcuya gitmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada kadın doğum uzmanına gitmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada kadın doğuma gitmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, işinden ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada doğum yapmaya gitmek hayallerin gerçekleştirileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup doğuma gitmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işaret eder.

Rüyada doğum doktoruna gitmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğuma giden birini görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının doğum gününe gitmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, yanlış seçimler yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments