Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum yapmaya gitmek

Rüyada doğum yapmaya gitmek

Rüyada doğum yapmaya gitmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet eder.

Rüyada doğum yapmaya gitmek gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada hamile olmak ve doğuma gitmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının doğum gününe gitmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına inanılır.

Rüyada doğum için hastaneye gitmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada doğuma giden birini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın doğuma gitmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğuma giden görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, başına türlü işler geleceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada doğuma gitmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kadın doğumcuya gitmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments