Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçmaya çalıştığını görmek

Rüyada kaçmaya çalıştığını görmek

Rüyada kaçmaya çalıştığını görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kaçmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Rüyada kaçmaya çalıştığını görmek ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada kaçırılmaya çalıştığını görmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Rüyada kaçırılmaya çalışıldığını görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  alamet etmektedir.

Rüyada kaçırılmaya çalışılmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada zorla evlendirilmeye çalışılmak işinde başarılı olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşya çalınması görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada çalışarak para kazanmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments