Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmaya çalıştığını görmek

Rüyada kaçırılmaya çalıştığını görmek

Rüyada kaçırılmaya çalıştığını görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kaçırılmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Konuşmalara başlamadan önce aklınızda bulunmasında fayda var.

Rüyada kaçırılmaya çalıştığını görmek eline büyük paralar geçeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kaçmaya çalıştığını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kaçırılmaya çalışılmak yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada kaçırılmaya çalışıldığını görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına delalettir.

Rüyada öldürülmeye çalıştığını görmek dertlerin sona ereceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkan çalıştırmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada halı çalındığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çalınan cüzdanı bulmak ekmeğinin çoğalacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments