Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılmaya çalışılmak

Rüyada kaçırılmaya çalışılmak

Rüyada kaçırılmaya çalışılmak zor ve stresli günler geçireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaçırılmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilimli ortam sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada kaçmaya çalıştığını görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kaçırılmaya çalışılmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kaçırılmaya çalıştığını görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada kaçırılmaya çalışıldığını görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada ölünün çalıştığını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına işarettir.

Rüyada malı çalınmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına yorulur.

Rüyada değerli bir eşyanın çalındığını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine delalettir.

Rüyada çalınan cüzdanı bulmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments