Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçak olmak

Rüyada kaçak olmak

Rüyada kaçak olmak dertlerin aşılacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçak olmak gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Rüyada kaçak sigara görmek ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kaçak olmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına delalettir.

Rüyada elektrik kaçağı görmek sevinçli haberlerin alınacağına, huzurunu kaybedeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Rüyada kaçak sigara içmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gaz kaçağı görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçakçı görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, zararların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kaçağı görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına inanılır.

Rüyada kanun kaçağı olmak yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, çok zengin olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments