Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçakçı görmek

Rüyada kaçakçı görmek

Rüyada kaçakçı görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerin düzeleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kaçakçı gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi davranmayabilirsiniz.

Rüyada gaz kaçağı görmek yeni çalışmalar yapılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada kaçak sigara görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kaçak olmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğalgaz kaçağı görmek ihanete uğrayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada gemiye kaçak binmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada kanun kaçağı olmak zor günlerin uzaklaşacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçak sigara içmek rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçak saklamak çıkar için insanlara zulmetmeye, ipliklerini pazara çıkaracağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments