Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem almak

Rüyada badem almak

Rüyada badem almak kazancının azalacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hayallerinin söneceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine alamet eder.

Rüyada badem almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada badem ve fındık yemek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil badem yediğini görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, dertleri biteceğine, dünyasının bir anda değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada badem yağı sürmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, haksızlıklara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaş badem görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, hayıflanacağına delalet etmektedir.

Rüyada badem toplayıp yemek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet etmektedir.

Rüyada kuruyemiş badem görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada badem ceviz yemek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, hükmünün geçmeyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada badem ağacının çiçek açtığını görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments