Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabre dua etmek

Rüyada kabre dua etmek

Rüyada kabre dua etmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, kazancın gittikçe azalacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalettir.

Rüyada kabre dua etmek gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Rüyada kabenin içinde dua etmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi görüp dua etmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye bakarak dua etmek yeni işler yapılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına inanılır.

Rüyada kabre dua etmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek dua etmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, durumunuzun iyileşeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabenin önünde dua etmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada kabede dua okumak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, işlerin aksayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments