Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede dua okumak

Rüyada kabede dua okumak

Rüyada kabede dua okumak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına delalet eder.

Rüyada kabede dua okumak gördüyseniz:

  • İş birliği yapılması gereken, ortaklık ya da ilişkilerinizi ilgilendiren konularda konuyu ilgilendiren kişilerle konuşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kabede dua okumak ev sahibi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına işarettir.

Rüyada kabenin önünde dua etmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabe içinde dua etmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek bol rızık ve para sahibi olacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet eder.

Rüyada kabre dua etmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kabeye karşı dua etmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına yorulur.

Rüyada kabenin içinde dua etmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments