Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye gitmek dua etmek

Rüyada kabeye gitmek dua etmek

Rüyada kabeye gitmek dua etmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada kabeye gitmek dua etmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

Rüyada kabeye gitmek dua etmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine tabir olunur.

Rüyada kabre dua etmek hayırlı bir yuva kurulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin önünde dua etmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin içinde dua etmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, haksızlığa uğranacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kabeyi görüp dua etmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, iş hayatında büyük hezimetler alacağına alamet eder.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kabede dua okumak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabe kapısında dua etmek donanımlı kılacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments