Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk taşımak

Rüyada koltuk taşımak

Rüyada koltuk taşımak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk taşımak gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada koltuk taşımak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı traşı görmek durumun değişmesine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz koltuk görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek çok sıkıntı çekeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve koltuk almak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köşeli koltuk görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, malına gelecek zarara, itibarını geri kazanacağına işaret eder.

Rüyada koltuğun kırıldığını görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekli koltuk görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments