Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kabenin içinde görmek

Rüyada kendini kabenin içinde görmek

Rüyada kendini kabenin içinde görmek elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına inanılır.

Rüyada kendini kabenin içinde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada kabın içinde balık görmek onlarla gönül birliği edeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabe içinde namaz kılmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kabrin içinde görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kabın içinde süt görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kap içinde su görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kabe görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, şansının döneceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabenin içinde dua etmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kabın içinde su görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments