Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi ışıklı görmek

Rüyada kabeyi ışıklı görmek

Rüyada kabeyi ışıklı görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına alamet eder.

Rüyada kabeyi ışıklı gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Rüyada ışık kapatmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, zor bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalettir.

Rüyada ışığı kapatmak hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına işaret eder.

Rüyada kabede ışık görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulur.

Rüyada ışığı kapatamamak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapatmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ışıkları kapatmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada kabeyi ışıklı görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bir ışık görmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments