Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede ışık görmek

Rüyada kabede ışık görmek

Rüyada kabede ışık görmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada kabede ışık gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Rüyada ışıkları kapatmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Rüyada kabeyi ışıklı görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ışık açıp kapatmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ışık kapatmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ışığı kapatmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kabede ışık görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ekmeğinin de artacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada ışığı kapatamamak sorumluluk alacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada parlak ışıklar görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments