Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe çizmek

Rüyada kabe çizmek

Rüyada kabe çizmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hayallerinin peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabe çizmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde beklenmedik gelişmelere açıksınız.

Rüyada kabe çizmek dinden çıkacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi çizmek iflasın eşiğine geleceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kabe resmi çizmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, alanında marka bir isim olacağına rivayet eder.

Rüyada insan resmi çizmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada atatürk resmi çizmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada lale çizmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, başarıların çoğalacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada yıldız çizdiğini görmek dedikodu edeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada tablo çizmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments