Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabenin imamını görmek

Rüyada kabenin imamını görmek

Rüyada kabenin imamını görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabenin imamını gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Rüyada kabe imamını görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabede imamlık yapmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada imamı azamın kabrini görmek dayanışma içinde kalacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kabe imamı olmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet eder.

Rüyada kabenin imamını görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulur.

Rüyada kabede imam olmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada kabe imamıyla namaz kılmak alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada imam nikahlı olmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments