Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede ev almak

Rüyada kabede ev almak

Rüyada kabede ev almak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabede ev almak gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Rüyada kabede ev almak tartışmaların son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada ev kapısını kapatamamak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, oldukça büyük başarılara, tartışmalı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi halı kaplatmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, başına türlü belalar geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine inanılır.

Rüyada eve kapatılmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bir eve kapatılmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine işaret eder.

Rüyada kabede ev görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kabeyi denizde görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, zorlukları aşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada ağzının kapatıldığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments