Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve kapatılmak

Rüyada bir eve kapatılmak

Rüyada bir eve kapatılmak karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bir eve kapatılmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Rüyada ev kapısını kapatamamak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada kabede ev almak parasız ve işsiz kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada bir eve kapatılmak büyük üzüntüler olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve kapatılmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kabede ev görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi halı kaplatmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada kabeyi kucaklamak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın yolları kapattığını görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments