Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede düğün görmek

Rüyada kabede düğün görmek

Rüyada kabede düğün görmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, zenginliğe sahip olunacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabede düğün gördüyseniz:

  • Aniden beliren bazı kişiler kesin başarı vaat eden ya da sonucu belli fırsatlarla ilgili teklif veya önerilerde bulunabilirler.

Rüyada kabede düğün görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, işi ile gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada her yerin karla kaplı görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kabri ziyaret etmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada kabede hacıları görmek hak yoluna döneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabe inşa etmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, adını kirleteceğine rivayet eder.

Rüyada kabri sulamak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabeyi onarmak yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada bir yere kapatıldığını görmek dertlerinden arınacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments