Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabede arkadaşını görmek

Rüyada kabede arkadaşını görmek

Rüyada kabede arkadaşını görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kabede arkadaşını gördüyseniz:

  • Tartışma gerektiren konu bir şekilde yakın çevrenizde görebilir.

Rüyada kabede arkadaşını görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kabeye gittiğini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kabede görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabede tavaf etmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabenin yanında olmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada kabede ezan sesi duymak ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kabede ağlamak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinde bereket olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabeye elini görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments