Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak taşımak

Rüyada kabak taşımak

Rüyada kabak taşımak çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Rüyada kabak taşımak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Rüyada kabak taşımak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabak yemeği pişirmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak mücveri görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına tabir olunur.

Rüyada kabak sebzesi görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabak fidesi görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına işarettir.

Rüyada kabak istemek eğitimlerinin iyi olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kabak bulmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabak sulamak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments