Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak dolması görmek

Rüyada kabak dolması görmek

Rüyada kabak dolması görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, işlerin aksayacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak dolması gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı, işinizi veya finansal başlıkları ilgilendiren konularda çok fazla şey yapabilecek konumdasınız.

Rüyada kabak dolma görmek ömür boyu süreceğine, gözyaşına boğulacağına, bir konuda destek alacağına inanılır.

Rüyada kabak dolması görmek karlı işlere gireceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kabak çiçeği dolması görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolma kabağı görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolmalık kabak görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada çerkez kabağı görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kabak yemek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çürük kabak görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments