Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük kabak görmek

Rüyada çürük kabak görmek

Rüyada çürük kabak görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, koltuğunun da yükseleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada çürük kabak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada çürük kabak görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet eder.

Rüyada kabak çiçeği görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, ağlayacağına delalettir.

Rüyada kabak yemek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Rüyada bal kabağı tatlısı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze kabak görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabak soyduğunu görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak tatlısı yemek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabak ektiğini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments