Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabak çekirdeği kabuğu görmek

Rüyada kabak çekirdeği kabuğu görmek

Rüyada kabak çekirdeği kabuğu görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabak çekirdeği kabuğu gördüyseniz:

  • Geçmiş olayların sizi durdurmasına izin vermeyin.

Rüyada kabak çekirdeği kabuğu görmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada kabak çekirdeği ektiğini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği yemek kazancın artmasına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabak çekirdeği görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kabak çekirdeği yediğini görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada kabak çekirdeği satın almak kişinin can derdine düşeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kabak çekirdeği vermek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada kabak çekirdeği almak çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, onu cesaretlendireceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments