Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babasını ilişkide görmek

Rüyada anne babasını ilişkide görmek

Rüyada anne babasını ilişkide görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada anne babasını ilişkide gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Rüyada anne babasının ilişkiye girdiğini görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babasının ilişkiye girdiğini görmek hata yapılacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, sağlam bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın ilişkiye girdiğini görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, aradaki buzları eriteceğine rivayet eder.

Rüyada annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, kalp kıracağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın ilişkiye girdiğini görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada anne babayı ilişkiye girerken görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, evleneceğinize, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babayı ilişkiye girerken görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments