Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izne çıkmak

Rüyada izne çıkmak

Rüyada izne çıkmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, haneye dertlerin gireceğine , bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına inanılır.

Rüyada izne çıkmak gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada izne çıkmak rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Rüyada izmir üzümü yemek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada izmir köfte görmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde tırnak izi görmek evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, güzel bir hayatı olacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada gizlice izlenmek birbirlerine her konuda destek olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada jilet izi görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada izne gelen asker görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada hırsızın ayak izlerini görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments