Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi saatte olsunlar görmek

Rüyada iyi saatte olsunlar görmek

Rüyada iyi saatte olsunlar görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada iyi saatte olsunlar gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için harakete geçin.

Rüyada iyi saatte olsunlar görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü iyi görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü iyileştirmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastayken iyileşmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, onlara doyasıya sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastayken iyileştiğini görmek sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada telefonla iyi haber almak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, birikmiş parasının olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada özürlü birinin iyileştiğini görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iyileşmiş yara görmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments