Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iyi polis görmek

Rüyada iyi polis görmek

Rüyada iyi polis görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi polis gördüyseniz:

  • Her şeyi iyice anlamadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada iyi polis görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta bir insanın iyileştiğini görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada iyi kimse görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, mutluluk ve saadete, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada iyi bir zat görmek bilgiyle donanacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birini iyileştirmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada iyi bir iş teklifi almak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü iyi görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada iyi huylu yılan görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, darlığa düşmeyeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments