Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda iyi not almak

Rüyada okulda iyi not almak

Rüyada okulda iyi not almak hayal kırıklığına uğrayacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın düzene gireceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada okulda iyi not almak gördüyseniz:

  • Sizden talepleri olan kişilere hızlı tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada okulda iyi not almak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada iyi not almak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına delalettir.

Rüyada iyi not aldığını görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, işlerin kapanacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınavda iyi not almak hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iyi not görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulur.

Rüyada derslerden iyi not almak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine inanılır.

Rüyada sınavda iyi not aldığını görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, zahmete düşeceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sınavdan iyi not aldığını görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments