Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanla anlaşmak

Rüyada düşmanla anlaşmak

Rüyada düşmanla anlaşmak aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, parasını dikkatli harcayacağına alamet eder.

Rüyada düşmanla anlaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki rahatsızlıklarınızı dile getirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada düşmanla iyi anlaşmak herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada düşmanla anlaşmak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada şeytanla anlaşmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, temize çıkacağına, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Rüyada iyi anlaşmak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Rüyada biriyle çok iyi anlaşmak eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına işarettir.

Rüyada biriyle iyi anlaşmak yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanlarıyla kavga etmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana gülümsemek şansın döneceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments