Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinin satıldığını görmek

Rüyada işyerinin satıldığını görmek

Rüyada işyerinin satıldığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, büyük paralar kazanacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kendine geleceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada işyerinin satıldığını gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Rüyada hamur işi satın almak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyeri satın almak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinin satıldığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yemek kaşığı satın almak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada sebze satın almak işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yiyecek satın almak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına tabir olunur.

Rüyada eşofman satın almak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet eder.

Rüyada tereyağı satın almak yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments