Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Rüyada işyerinin depremde yıkıldığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada depremle evinin yıkıldığını görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yalan söylemeye, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada depremden evlerin yıkıldığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde yıkılmış ev görmek emellere ulaşılacağına, lüks, konfor içinde olacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada depremde evinin yıkıldığını görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada deprem olup evin yıkıldığını görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments