Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyeri taşımak

Rüyada işyeri taşımak

Rüyada işyeri taşımak rahat bir hayata sahip olacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işarettir.

Rüyada işyeri taşımak gördüyseniz:

  • Hayatınızı yenileştirmeniz gereklidir.

Rüyada işyeri taşımak şansa, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına tabir olunur.

Rüyada işyerini başka yere taşımak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, kazancının daha da artacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker taşımak kendisini Allah yoluna adayacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada birini omuzlarında taşımak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ağır çanta taşımak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada bulaşık taşımak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bir kova su taşımak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, ondan şifa göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments