Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada isteyerek uçmak

Rüyada isteyerek uçmak

Rüyada isteyerek uçmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına delalet eder.

Rüyada isteyerek uçmak gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Rüyada isteyerek uçmak doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalet eder.

Rüyada uçmak isteyip uçamamak ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada cami üstünde uçmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada balon üstünde uçmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Rüyada hızla uçmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hatalı yollara sapılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada balon içinde uçmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kazancın az da olsa yitirileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet eder.

Rüyada vadiden uçmak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yükselmek uçmak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments