Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istenilmeye geldiğini görmek

Rüyada istenilmeye geldiğini görmek

Rüyada istenilmeye geldiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada istenilmeye geldiğini gördüyseniz:

  • Yanlış bir aşk ilişkisine girmeniz, normal zamanlarınızda size sıradan görünebilecek kimseleri bir anda aşırı beğenmeniz olasıdır.

Rüyada istenilmeye geldiğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, mutlu bir insan olunacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla gelmek uğranılan zararların telafi edileceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzaktaki birinin geldiğini görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan birinin geldiğini görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin hacca gidip geldiğini görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments