Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbula gitmek

Rüyada istanbula gitmek

Rüyada istanbula gitmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada istanbula gitmek gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Rüyada uçakla istanbulua gitmek kazancın arttırılacağına, çok mutlu olacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yürüyerek istanbula gitmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle istanbula gitmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmek isteyip gidememek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada isviçreye gitmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada istanbula gideceğini görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada isveçue gitmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına yorulmaktadır.

Rüyada istanbula gitmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments