Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işten çıkmak

Rüyada işten çıkmak

Rüyada işten çıkmak işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada işten çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tarafsız veya objektif olmanız gerekebilir.

Rüyada işten çıkmak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işten çıkmak istemek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada işte çıkmak hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada işten istifa ettiğini görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, makamının sürekli yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada işte yükselmek zararların yakında telafi edileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işten kovulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine işaret eder.

Rüyada yeni bir işte çalışmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına inanılır.

Rüyada kendini işte görmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, sinirlerinin yıpranacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments