Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini işte görmek

Rüyada kendini işte görmek

Rüyada kendini işte görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına tabir olunur.

Rüyada kendini işte gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Rüyada kendini işte görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni işte çalışmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine yorulur.

Rüyada işten çıkmak istemek yaşamın kolay hale geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir işte çalıştığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, işinden evine gidip geleceğine rivayet eder.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada birini işten kovmak her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir işte çalışmak zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kavgaların biteceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, anlaşmalardan cayılacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments