Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ala kurt görmek

Rüyada ala kurt görmek

Rüyada ala kurt görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, bolluk içinde yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına işarettir.

Rüyada ala kurt gördüyseniz:

  • İş hayatınızda oldukça verimli ilişkiler kurabilir, güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ala kurt görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına inanılır.

Rüyada alaska kurdu görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada arşı ala görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada para üstünü alamamak yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan nefes alamamak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ala koyun görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Rüyada nefes alamamak rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada ala geyik görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments