Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek

Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek

Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, vefakar bir insan olunacağına, neşenin yerine geleceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin işten kovulduğunu gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Rüyada işten kovulacağını görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, can derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin işten kovulduğunu görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının işten kovulduğunu görmek hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, bir yandan cenaze olacağına delalettir.

Rüyada başkasının işten kovulduğunu görmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir işten kovulmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada işte kovulmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada birinin kovulduğunu görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, zorlukların son bulacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada camiden kovulmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments