Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada istanbul şehrini görmek

Rüyada istanbul şehrini görmek

Rüyada istanbul şehrini görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada istanbul şehrini gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Rüyada istanbul şehrini görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, çok para kazanacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, bir anda atılıma geçeceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yeni bir şehre gitmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, güvenini sarsacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yeraltı şehri görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yeni bir hayat kuracağına, çok daha fazla adım atacağına delalettir.

Rüyada bir şehrin eski halini görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, yenileneceğine, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada şehirden şehre taşınmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir şehrin yıkıldığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, gülen yüzünün solacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments