Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işyerinin büyüdüğünü görmek

Rüyada işyerinin büyüdüğünü görmek

Rüyada işyerinin büyüdüğünü görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, kötü yönde hareket edeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, talihinin artacağına işarettir.

Rüyada işyerinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Rüyada işleri büyütmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına inanılır.

Rüyada işyerini büyütmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada işini büyütmek konferans ve seminerlere katılacağına, işlerinin azalacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada işyerinin büyüdüğünü görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Rüyada evi büyütmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işveren koltuğunda oturacağına inanılır.

Rüyada balkon büyütmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin büyüdüğünü görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, geleceğinin parlak olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memelerinin büyüdüğünü görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, özlemelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments